Brændesgårdshavens åbning 2020


Kære gæster,

Muligheden for at åbne er blevet rykket frem og det betyder at Brændesgårdshaven åbner d.31. Maj kl.11.00. Stort set alt er klart. Haven er godkendt af Teknologisk Institut, græsset er klippet og mange af blomsterne er i fuld flor. Der har ikke været meget reaktionstid siden Folketinget besluttede at give grønt lys til at åbne, og derfor er det ikke alt der har kunnet falde på plads med så kort varsel. Men med god vilje fra ansatte og samarbejdspartere bliver det en festdag, hvor vi alle kan være sammen, på afstand. Efter vores 4. ombooking, har HeatMakers endnu en gang sagt ja til at komme. Vi krydser fingre for at motorcyklerne kan få en hurtig tilladelse fra Politiet, og når det selvfølgelig lykkedes, så går HeatMakers på scenen når motorcyklerne er ankommet.

Så vi håber meget at se jer Søndag d.31 Maj kl. 11.00

Vi har masser af plads i Brændesgårdshaven, men vi har brug for alles hjælp til at holde den nødvendige afstand til hinanden når i besøger Haven. Brug pladsen, vask hænderne, sprit af, følg anvisningerne der er i Haven, spørg evt. personalet ved tvivl og nyd dagen.

 

Tryk på billetter på vores hjemmeside - Der er lige nu et Åbningstilbud på Sæsonkort til kr.159,-

Efter en måneds lukning, vil vi fejre at vi kan åbne, og i håbet om at i, vores gæster vil støtte ved at købe Sæsonkort har vi sænket prisen.

Pas på jer selv og hinanden - og så ses vi snart i Brændesgårdshaven.

Mange hilsner fra os i Brændesgårdshaven.

Vi ses i Brændesgårdshaven

bornfiber_logo.png
Bornholm Ferien   Bornholm ferie