Køb billetter online

Brændesgårdshaven

Persondataerkæring

Brændesgaardshaven

Erklæring vedr. overholdelse af persondataforordningen


1. Datagrundlaget
Brændesgaardshaven anvender udelukkende lovhjemlede data i sin praktiske og administrative drift. Hvis  data herudover på et tidspunkt skulle blive aktuelle, vil forbrugernes accept heraf blive indhentet.

2. Dataadgang
Kun  Direktør og Ejer af Brændesgaardshaven  har adgang til persondata.

3. Datalagring
Data opbevares med sædvanlig password-beskyttelse.

 

4. Indsamling af generelle data og informationer
Hver gang en berørt person eller et automatiseret system går ind på vores hjemmeside, indsamles en række generelle data og informationer. Disse data og informationer gemmes i serverens logfiler. Følgende kan indsamles:

 1. De anvendte browsertyper og versioner,
 2. Operativsystemet, som anvendes af det system der søger adgang,
 3. Internetsiden, fra hvilken systemet, der søger adgang, kommer ind på vores hjemmeside (såkaldt referrer)
 4. De undersider på vores hjemmeside, der besøges af det system, der søger adgang
 5. Dato og klokkeslæt for besøg på hjemmesiden,
 6. En internet-protokol adresse (IP-adresse),
 7. Internetudbyderen for det system, der søger adgang samt
 8. øvrige lignende data og informationer, der anvendes til at afværge farer i tilfælde af angreb på vores informationsteknologiske systemer.


Ved brug af generelle data og informationer foretager Brændesgaardshaven ingen sporing af den berørte person. Informationerne er snarere nødvendige for at:

 1. Levere indholdet på vores hjemmeside korrekt,
 2. Forbedre indholdet og reklamen for samme på vores hjemmeside,
 3. Sikre permanent drift af vores IT-systemer og teknologien på vores hjemmeside samt
 4. give de retshåndhævende myndigheder alle nødvendige informationer for at indlede straffesager i tilfælde af cyberangreb.

Generelle data og informationer indsamles anonymt og har til dels et statistisk formål. Et andet formål med behandlingen er at øge datasikkerheden og persondatabeskyttelsen i vores virksomhed for i sidste ende at sikre et optimalt niveau af beskyttelse af personoplysninger, der behandles af os. De anonyme data i serverens logfiler opbevares adskilt fra alle personlige data, der leveres af en berørt person.

 

5. Kontakt
Hvis du sender os henvendelser via kontaktformularen, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen, herunder de kontaktoplysninger, du har angivet der, gemmes for at behandle anmodningen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi deler ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

6. Google
Denne cookie giver os adgang til information om de aktiviteter, der foretages af besøgende på vores sider og platforme, bla. sidebesøg, kilde og tidsforbrug ved besøget. Denne information er ikke identificerbar, og vises som nummerserier, der ikke kan spores tilbage til dig som person. Dette hjælper med at beskytte dit privatliv. Ved at bruge Google Analytics kan vi se, hvad der er mest populært på vores sider og stræbe efter at give vores brugere mere af det indhold, de finder interessant.

Du kan forhindre, at information om dine besøg på vores sider indsamles og registreres af Google cookies i fremtiden ved at downloade og installere ”Google Analytics Opt-out Browser add-on” til din eksisterende net browser. Denne er tilgængelig her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Dataudveksling
Der bliver aldrig givet personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil. Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med en registrering,kontktform,email eller ved at deltage i en undersøgelse.

8. Datasletning
Uaktuelle forbrugeroplysninger vil blive slettet, når regnskabsdokumentationens frister tillader det.

9. Afvisning af at acceptere uønskede reklame-mails
Vi skal hermed udtrykkeligt bede om, at vores kontaktoplysninger ikke bliver brugt til reklameformål, vi ikke selv har bedt om. Brændesgaardshaven forbeholder sig udtrykkeligt ret til at anlægge sag i tilfælde af, at uønskede reklameoplysninger sendes til os, for eksempel via spam e-mails.

Kontakt os

Brændesgårdshaven
Højevejen 4
DK-3740 Svaneke
Tlf: +45 56 49 60 76
Email: post@braendesgaardshaven.com

Følg os

 

Vi ses i BrændesgårdshavenLogo-Bornfiber-nyt.png

Bornholm Ferien   Bornholm ferie