Restaurant Pakhuset i Svaneke tilbyder Følgende: Én voksen der spiser en hovedret, kan lade ét barn under 12 år, spise gratis is, hvis barnet forinden har spist en børneret fra kortet.

Tryk på logoet og kom videre til Restaurant Pakhuset


 

Restaurant Pakhuset er beliggende i et idyllisk gammelt Pakhus i hjertet af Svaneke, midt mellem gamle købmandsgårde, bolsjekogeri, glaspusteri og bryghus. Restaurant Pakhuset har eksisteret i sin nuværende form i 27 år og er en meget velbesøgt restaurant, hvor både lokale, men også turister er flittige gæster. Restaurant Pakhuset er en af Bornholms største sommerrestauranter, med plads til mere end 300 indendørs-spisende gæster. Desuden er der udendørs servering på terrassen, som ligger ugenert og med en pragtfuld beliggenhed bag Pakhuset.

Restaurant Pakhusets menukort er stort og der er noget for enhver smag både til voksne og børn. Pakhuset er kendt for sin familievenlige atmosfære, hvor børn er meget velkomne. På Restaurant Pakhuset kan man sagtens nyde en middag for hele familien, uden at det koster en formue. Smilende og venlig betjening, kombineret med gode friske råvarer, er nogle af de værdier, som Restaurant Pakhuset står for. Så kære gæst…

Du er altid velkommen på Restaurant Pakhuset,  hvor cirka 40 ansatte vil gøre deres bedste for at gøre dit besøg til en god oplevelse. Velkommen!

Vi ses i Brændesgårdshaven

Logo-Bornfiber-nyt.png
Persondataerklæring