Skoler

Brændesgårdshaven er et eldorado for lejrskoleelever, her har man garanti for en sjov og lærerig dag.?Haven er Danmarks ældste legeland og var oprindelig en stor bondegård med Bornholms smukkeste have, som blev åbnet for publikum i 1933.

Brændesgårdshaven har bl.a. et 6000 kvm. stort opvarmet vandland med mange rutsjebaner (vandlandet er bemandet med livredder) - Vandland er lukket fra midt September til slut Oktober - Gå til "ÅBNINGSTIDER/PRIS" og se mere.
Du kan også more dig i hoppeland/forhindringsbaner, flyve en tur ud i vandet med Nautic Jet, snuppe en tur i svævebanen over den store sø eller ro en tur i en af de mange robåde, spille minigolf, eller gå en tur i dyreparken m.m.

Rundvisning

Skolegrupper kan få undervisning/rundvisning af en af havens dyrepassere i tidsrummet 11,00 til 14,00. ( rundvisning tager ca. 60-90 minutter og koster kr. 500 pr. klasse max 30 elever )

Kom i nærkontakt med havens dyr.
Få en rundvisning til havens zoologiske dyr, hvor i sammen med dyrepasseren kommer helt tæt på dyrene.

Rundvisningen foregår blandt havens dyrearter der bl.a. består af næsebjørne, lamaer, zebramangustaer og forskellige fugle og abearter se mere i menuen til venstre under dyrepark.

Forhåndstilmelding er nødvendig hvis i ønsker undervisning/rundvisning - Send mail til post@braendesgaardshaven.com

Vi ses i Brændesgårdshaven

Logo-Bornfiber-nyt.png
Persondataerklæring